Online Ajánlatkérés
CégadatokCsapatunkról


Anyacégünk a Blaguss Utazási Iroda Kft. 1987-ben alakult osztrák-magyar vegyesvállalatként, 2003-tól a Blaguss Reisen 100%-os tulajdonában működik.
Az utazási irodán belül önálló Kongresszusi Iroda alapítására 1994-ben került sor profilbővítés céllal. A Kongresszusi Iroda fő tevékenysége tudományos-konferenciák és cég rendezvények szervezése, de emellett más típusú rendezvényeket, tréningeket, kirándulásokat, kulturális programokat is rendez.
Az idegenforgalomban jól csengő márkanevünk, sok éves tapasztalattal rendelkező, képzett, több nyelvet beszélő munkatársaink és kiegyensúlyozott üzleti hátterünk biztosítékot nyújt évek óta állandó és új megrendelőink számára is, legyen szó akár 11.000 fős „mega”- konferencia megszervezéséről.
A tudományos vagy szakmai programokat kiemelkedő szaktekintélyű tudományos szervezők állítják össze, irodánk a technikai szervezéssel és zökkenőmentes lebonyolítással garantálja a konferenciák, rendezvények átütő sikerét.
Csapatunk egyéni igényekre szabott, változatos megoldásokat kínál, kipróbált partnereket, szolgáltatókat versenyeztet.
Kongresszusi és rendezvényszervező irodánk alapítói és kollégái is mindannyian vallják: a korrekt, megbízható színvonal és a rugalmas, lelkes csapatmunka eredménye az a sok hosszútávú együttműködés amely megbízóink megelégedettségét tükrözi.

Támogatónk a
Magyar Turizmus Rt.


Blaguss Kft. Kongresszusi Iroda
1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 11. | Telefon: (1) 374 7030 | Fax: (1) 374 7031
info@blaguss-congress.hu